26 Kasım 2012

Kalbim Sende Kaldı - Judith McNaught / Kitap Özeti

Yazar: Judith McNaught
Yayın Evi: Epsilon

Yayın Tarihi: Haziran 2010


KAREKTERLER;

Nick sinclair: Sanco Global Endüstrinin sahibi

Lauren Danner: Sekreter

Philip Whitworth: Laurenin uzaktan akrabası


ÖZET: 
Lauren uzaktan akrabası olan Philipten iş istemek için şirketine gelir.Fakat Philip ona kendi şirketinde değilde üvey oğlunun sanco adlı şirketinde casusluk yapmasını önerir,şehre yeni gelmiş olan laurenin hem paraya hemde kalacak eve ihtiyacı vardır teklifi kabul eder.

philip ona kalacağı lüks bir ev ve iyi bir para verir.


Lauren sancoya iş başvurusu yapmaya giderken vicdanı sızlar işi almamak için formları eksik ve yanlış doldurur ,personel müdürüde onu işe almaz. Sancodan çıkmış arabasına giderken küçük bir kaza geçirir ona Nick yardımsever ve tanışırlar Lauren, Nickin patron olduğunu anlamaz ve iş başvurusunu anlatır Nick ona yardım eder ve Lauren, Sanco' da sekreter olarak işe başlar.

Lauren ve nick hafta sonunu bir göl evinde birlikte geçirirler. Fakat Nick bir daha Lauren'i aramaz. Lauren kızar ve kırılır,sirketin partisinde Laureni gören Nick tekrar birlikte olmak ister Lauren reddeder. Nick, Lauren'i şirkette hiç rahat birakmaz ve teklifini sürekli devam ettirir. Laurenin direnci kırılır, Nick'i seviyor olduğu için tekrar birlikte olurlar ve evlenmeye karar verirler.
 
Bu arada Philip, Lauren'e casusluk yapması için baskı yapıyordur. Lauren aşkına ihanet etmez, fakat Philip baskıyı artırınca Tony' nin yerinde onunla buluşur. Philip'e casusluk yapmayacağını söyler Philip santaj yapar, Lauren Sanco'nun evraklarında değişiklik yaparak vermek zorunda kalır. Laureni takip eden güvenlik evrakları verirken fotoğraflarını çeker ve fotoğrafları Nick'e verir. İhanete uğradığını sanan Nick, Lauren'i aşağılar ve şirketten atar, derdini Nick'e anlatamayan Lauren Tony'e gider ve ağlayarak olanları anlatır sonrada şehri terk eder. Bir ay sonra güvenlik şefi yapılan yanlışı anlar ve Laureni temize çıkaran deliller bulur, Nick'e Lauren'in suçsuz olduğunu kanıtlar.


Nick çok pişman olur,hemen laurenin olduğu şehre gider Lauren' den özür diler oda kabul eder. Lauren ve Nick kısa sürede evlenirler .

*** www.forumla.net'den alıntıdır.*** 



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan güzel ellerinize sağlık (:
ve Lütfen! Küfür içeren veyahut içeriğinde reklam olan yorumları yazmaktan sakınalım. Sormak istediğiniz sorular için bloğun sağ üst köşesinde bulunan İletişim kısmından her zaman mail atabilirsiniz. (:

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML