17 Aralık 2012

BÜYÜLÜ PRENSES - DEBORAH SIMMONS

DEBORAH SIMMONS – BÜYÜLÜ PRENSES

 Dün vizyona yeni giren HOBBİT izlemek için manita ile Optimum AVM'deydik efendim ve ben yine 1,5 saatimi oradaki D&R da geçirdim :)


Harlequin/Historical Romance Serisinin bu ayki konuğu Deborah Simmons :) (kendisi benim favori Harlequin Historical yazarımdır aramızda :) ve DeBurg Lordları serinin 6. kitabı ile karşımızda bu kitapta güleç yüzlü savaşçımız Robin' in hikayesini okuyoruz.
( Sanırım Harlequin ne ya ilk defa duyuyorum gibi sesler duyuyorum o zaman Harlequin Nedir? Tık Tık* Efendim inceleyin detaylı:) Şimdi kitabımıza dönelim,

DeBurg'lar cidden alem adamlar :) Önceden okumayan arkadaşlar için kısa bir özet geçeyim, efendim bu DeBurg' lar kalabalık bir erkek sürüsü:) Babaları ve 6 oğlunun hikayesini okuyoruz her bir kitapta:) Serinin bitmesine 2 kitabımız kaldı:) Serinin 5 kitabı ülkemizde yayınlandı.



Simmon'un evliliği ile artık bardağı taşmıtır Robin' in. Babası ve 3 abisi bikaç yıl içinde evlenmişler ve bir kadının hakimiyetini kabul etmişlerdir. Daha birkaç yıl önce bekar olan kardeşler ve hatta babası bile evliler kervanına tekrar katılmıştır.


Robin, ailesinin üzerinde bir büyü dolaştığına inanmaktadır ve bu büyünün sıra ona gelmişken bozulması gerekmektedir. Keza kendisi kesinlikle bir kadına bağlanmayı veya bir kadın sorumluluğu almayı düşünmemektedir. Bu büyüyü bozma amacıyla Yas tutan kadınlar manastırına varacağı uzun bir yola çıkar :)


Kendini bir cinayetin ortasında manastırda! bulan Robin hayatında görüdüğü en muhteşem kadına da tam burada karşılaşmıştır. Sybill :) bir rahibe adayına karşı hissetmemesi gereken şeyler hisseden ve düşünen Robin nasıl bir duruma düştüğüne cidden hayret etmektedir.Hala evlenmemek konusunda ki inancı ve inadı devam etmekte kafanın içi tam bir kaos ortmına dönmüştür.


Sybil düşünmeden duramıyor, onu koruma iç güdüsü tavana vurmuş bir halde olmasına rağmen ona ilgilisini kesinlikle kabul etmemeye çabalamasını okumak çok keyifliydi. Wessex Kurdu'ndan sonra ( hiç şüphesiz ki bu serinin favori kitabı odur.:) gerçekten gülerek ve keyif alarak okuduğum ikinci kitap olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Ard arda gerçekleşen olaylar, çözülmesi gereken bir cinayet ve gizli kalması gereken bir sır:) Onu göstermelik bir evliliğe götüren olaylar zinciri. Ah Robin, ne yapacaksın Sybil' le:)


Tavsiyemdir. Seri eğer ilginizi çektiyse ülkemizde yayınlanan kitaplar aşağıda verildi. ( Harlequin Nedir? Tık Tık linkinden internetten bu kitapları sipariş verebilirsiniz. Hemde 5 lira gibi ücreti var kitapların :)

Sevgilerle,


The De Burghs Serisi:

1-Deborah Simmons -
Wessex Kurdu / Taming The Wolf / Marion Warenne - Dunstan de Burgh
2-Deborah Simmons -
Kralın Buyruğu / The De Burgh Bride / Elene Fitzhugh - Geoffrey de Burgh
3-Deborah Simmons -
Kalp Hırsızı / Robber Bride / Bethia Burnel - Simon de Burgh
4-Deborah Simmons -(Çevrilmedi)/The Unexpected Guest / Joy Warwick - Fawke de Burgh
5-Deborah Simmons - Büyülü Lord DeBurgh/ My Lord De Burgh / Brigid L'Estrange-Stephen de Burgh
6-Deborah Simmons -
Büyülü Prenses/ My Lady De Burgh / Sybill - Robin de Burgh
7-Deborah Simmons - (Çevrilmedi)/ Reynold De Burgh :The Dark Night / Sabina Sexton - Reynold de Burgh

Arka Kapak:


DeBurgh kardeşlerin birbiri ardına yaptıkları o acele evlilikleri başka nasıl açıklayabilirdi? Robin DeBurgh, ailesinin üzerinde bir büyü olduğuna yürekten inanıyordu.
Robin DeBurgh bekâr kalmaya yemin etmişti. Ama sanki kader onunla alay ediyordu. Garip bir cinayet sayesinde Sybil’le tanışmıştı. O masmavi gözlere ilk baktığında, o bronz hareli kızıl saçları ilk gördüğünde, artık dönüşü olmayan bir yola girdiğini anlamış, tuzağa düşmüş gibi hissetmişti. Sybil, Robin’in alnına yazılmış ruh eşi, biriciğiydi.
Manastırın korunaklı duvarları artık sığınabileceği bir barınak olmaktan çıktığında, Sybil oradan ayrılmanın zamanı geldiğini biliyordu. Ama rahibe atkısını bir düğün duvağıyla değiştireceğini hiç beklemiyordu. Hele, hayatını ve kalbini o cüretkâr şövalye, Robin DeBurgh’un ellerine bırakacağını asla tahmin edemezdi!
Acaba gerçekten, DeBurgh’ların üzerinde asla çözülemeyecek bir büyü mü vardı?





Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

2 yorum:

  1. okumam lazım bu seriyi okumam :))

    YanıtlaSil
  2. Kitapları şuan 5 liraya filan satılıyor serinin, kaçırma derim canım :) Mükemmel bir seri:)

    YanıtlaSil

Yorum yazan güzel ellerinize sağlık (:
ve Lütfen! Küfür içeren veyahut içeriğinde reklam olan yorumları yazmaktan sakınalım. Sormak istediğiniz sorular için bloğun sağ üst köşesinde bulunan İletişim kısmından her zaman mail atabilirsiniz. (:

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML