10 Nisan 2013

Sisli Dağların Ötesinde – Karen Marie Moning | Kitap ve Yazar Tanıtımı – BloG-TwinS


Bu haftanın BloG-TwinS "Sıradaki Türü Siz Seçin" kitabı bildiğiniz üzere Epsilon Yayınevinden çıkan, Karen Marie Moning'in "Sisli Dağların Ötesinde" Kitabı olacak. 
Bu kitap Küçük Kızın "I Love Bad Boys- My Book Boyfriend" çalışmasının en nadide örneklerinden biri olarak TwinS çalışması kapsamında sizlerle buluşacak zaten efendim. (:

Şimdi gelelim kitabımızın ve yazarımızın tanıtımına (:



Kitap Tanıtımı

Kitap Adı: Sisli Dağların Ötesinde
Yazar: Karen Marie Moning
Yayıncı: Epsilon Yayınevi
Yayın Tarihi: Şubat 2013
Sayfa Sayısı: 400
Tür: Tarihi Aşk Romanı / Zamanda Yolculuk

Bir İSKOÇYALI romanı [@Küçük Kız: Zaten bu cümle ile olay bitmiştir (: ]

Ona sahip olmak için her şeyini, hatta ruhunu vermeye hazırdı...

Baştan çıkarıcı bir İskoç lordu...


O, savaş meydanındaki ve yatak odasındaki meziyetlerinden dolayı bütün krallıkta Hawk olarak bilinirdi. Hiçbir kadın onun dokunuşuna karşı koyamazdı ama içlerinden biri bile onun kalbine ulaşamamıştı ta ki intikam peşindeki bir peri tarafından günümüz Seattleından Ortaçağın İskoçyasına getirilen Adrienne de Simonea kadar. Ait olmadığı bir yüzyıla hapsolan, fazlasıyla cesur, çok konuşan bu kadın bir 16. yüzyıl çapkını için gerçek bir sınavdı. Hawk ile evliliğe zorlanan Adrienne, onu kendisinden uzak tutacağına yemin etmişti ancak yakışıklı lordun tatlı baştan çıkarışı yeminini bozmasına sebep olacaktı.

Zamanda tutsak olmuş bir yabancı...
Adriennein kusursuz dudaklarında zampara lord için kusursuz bir hayır cevabı vardı ama Hawk, ona adını tutkuyla söyleteceğine ve onu arzuyla yalvartacağına dair ant içmişti. Ne farklı zamanlardan gelmeleri ne de aralarındaki mesafe onun aşkını kazanmasına mani olacaktı. Adrienne tutkulu kalbinin telkinlerine uymak konusunda tereddüt etse de tüm çekinceleri Hawkın kararlılığı karşısında eriyip gidecekti...


Sisli Dağların Ötesinde - Yabancı Kapaklar :


 




Serinin Diğer Kitapları:


Yazar tanıtımı
Karen Marie Moning, 12 tane New York Times Bestseller romanının, bunlara Rita-Ödüllü İskoçyalı romanları ve uluslararası en çok satan urban fantasy olan Ateş Serisi de dahil. Kitapları, 24 dilde yayımlanmış ve yazarın etkinliklerine dünyanın her yanında hayranlarını çekmektedirler.

Moning yazmaya İskoçya'da geçen bir paranormal seri ile başlamıştır, ancak Kelt mitolojisine olan ilgisi arttıkça türü urban fantasy olarak değiştirmiş ve romanlarındaki yer olarak da, Dublin, İrlanda'yı tercih etmiştir, böylece Tuatha de Danann ya da Fae olarak adlandırılan tarihi bir tür olan ve gizlice bin yıllardır insanların arasında yaşayan ölümsüzlere odaklanabildi. 


Moning şu sıralar Del Rey için bir çizgi roman yazıyor; MacKayla Lane ve Jericho Barrons'ın orijinal hikayesini içeriyor. Ayrıca Random House Publishing ile Ateş serisi atmosferinde geçecek üç kitap için daha anlaştı. Zamanının kalanını, Georgia'nın dağları ve Florida'nın sahilleri arasında geçiriyor. 

Yazara ulaşmak için;



Çekiliş İçin Buyrunuz efendim (:












Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan güzel ellerinize sağlık (:
ve Lütfen! Küfür içeren veyahut içeriğinde reklam olan yorumları yazmaktan sakınalım. Sormak istediğiniz sorular için bloğun sağ üst köşesinde bulunan İletişim kısmından her zaman mail atabilirsiniz. (:

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML