27 Ağustos 2013

Harlequin Eylül Ayı Kitapları

Merhabalar!

Eyüll Ayı Harlequin'leri piste çıktı ve derhal alınacak listesi hazırlandı :) Merak sırama göre bu ayın kitaplarını sizlerle paylaşıyorum :)

Sevgilerle,


HARLEQUİN EYLÜL AYI KİTAPLARI



SAVAŞÇI RUH - JILL MONROE

Gizem ve tehlike! Yaşamla ölüm arasındaki ince çizgide hayat kurtaran ve aşkla pençeleşen kahramanların hikâyeleri.


 Prenses Breena, çocukluğunu geçirdiği yer olan Elden'deki şatodan kaçmak zorunda kaldığı gece onu ilk kez rüyasında görmüştü. O, yıkılmayan bir dağ gibi, nefes kesen, hem tehlikeli hem de vahşi bir savaşçıydı. Elden'den çok uzaklarda, ormanın orta yerinde Breena, onunla karşılaştığında her ikisi de rüyayı hatırlıyorlardı. Osborn bu rüyalarındaki altın saçlı güzel prensesi vahşi zevkleri için uyandırmak istiyordu. Breena ise, onun hem sevgisini istiyordu hem de insanlık dışı savaşçı güçlerine ve becerilerine ihtiyacı vardı. Osborn bir seçim yapmak zorundaydı. Hayatını ortaya koymazsa ne prensesi kurtarabilir ne de Elden Krallığı'nı karanlıktan aydınlığa kavuşturabilirdi...
  

ÖZGÜRLÜĞE HASRET - MICHELLE WILLINGHAM
Tarihin derinliklerinde tutkulu şövalyelerin, asil lordların ve leydilerin büyük aşk hikâyeleri.        

Bram MacKinloch, esaret altında yedi uzun yıl geçirmiş, türlü işkencelere maruz kalmıştır. Onu tutsaklığı boyunca hayatta tutan, ona güç veren iki şey vardır: Duyduğu intikam ateşi ve genç bir delikanlıyken, düğün gecelerinde ardında bıraktığı güzel karısının yüzü...
Nairna onu gördüğünde gözlerine inanamaz. Bram'ın yaraları çektiği acıların en büyük işaretidir. Ancak kocasının yüzündeki acı, onun içinde çok daha büyük bir yara taşıdığının kanıtıdır. Nairna onu geri kazanmak için sevginin gücünü kullanması gerektiğini bilmektedir.

 
 AŞK SENFONİSİ - NORA ROBERTS
 Spence Kimball, artık üretemeyen ünlü bir besteci, piyanist ve yakışıklı, bekâr bir babadır.  Natasha Stanislaski ise, artık dans edemeyen ve bir oyuncak dükkânının sahibi olan, sıra dışı güzelliğe sahip, eski bir balerindir. Spence, Natasha'nın hırçın tavırlarının, gizlediği derin acılardan kaynaklandığını hissederek, küçük kızı Freddie'yle güç birliği yapar. Bu harika kadının korkularını yenmek ve ona yeniden sevebileceğini göstermek için, elinden geleni yapmaya kararlıdır. Acaba müziğin sihri, benzer acılar yaşamış bu iki insanın, gerçek aşkın namelerini duymalarını, sağlayabilecek mi?
 MELEK YÜZLÜ - CHALTELLE SHAW
 İngiliz zarafetine sahip, ünlü keman virtüözü Ella, yakışıklı ve çapkın Rus milyarderi Vadim Aleksandrov'un ilkel arzularından öylesine etkilenmiştir ki, kendini Vadim'in Akdeniz kıyılarındaki villasında, onun gösterişli hayatını paylaşırken buluverir. Aralarındaki çekimin gücüyle, birbirleriyle olan paylaşımları giderek artsa da Vadim'in gizemli geçmişi ve kalbinin kapılarını aralamayışı, Ella'yı endişelendirmektedir. Vadim bir bebekleri olacağını öğrendiğinde, sevmeyi de öğrenebilecek midir?

YAŞAMAK GÜZEL 
- MELISSA McCLONE
 Cullen'ın Oregon'da kendine kurduğu hayat, Sarah olmadan da yaşayabileceğinin bir kanıtı mıdır? Sarah'yı yirmi dört saat bakımı altına aldıktan sonra Dr. Cullen'ın bu sefer hislerinden kaçabilme imkânı yoktur. Eski hatıraların külleri yeniden alevlenirken, aklında tek bir şey vardır: Karısını, ait olduğu yere,  evine ve yüreğine geri getirme vakti gelmiştir.
 
KALBİME GÜVEN  - MARGARET WAY
 Carol Chancellor aralarındaki düşmanlık nedeniyle akrabalarından uzun süre ayrı yaşamıştır. Chancellor'ın en büyük mirasçısı ortaya çıkınca aile çalkalanır. Büyükbabası ölmeden önce Sidney'in en önemli avukatlarından Damon Hunter'ı, torununun haklarını korumak için görevlendirmiştir.
Carol çok geçmeden sadece hayatının değil kalbinin de tehlikede olduğunu fark eder.



TUTKUYA ÂŞIK  - MAUREEN CHILD
Tutkuya Âşık Olmak Hiç Hesapta Yoktu
Tamamen iyi niyetlerle başlayan bir oyun...
Tek amacı, hasta ve yaşlı bir kadının iyileşmesine yardımcı olmak. Oyuncuların tek yapmaları gereken, birbirlerine sevgiliymiş gibi davranmak. Ve herkesi aralarında bir aşk olduğuna inandırmak.
Çok basit gibi görünüyordu. Ta ki birbirlerine tutkuyla bağlanana kadar... Aşklarını itiraf edemeyince işler iyice çıkmaza girecekti şüphesiz.
 
EKSİLMEYEN ARZULAR  - CAT SCHIELD
 Konu Rachel Lansing'e geldiğinde, Max Case her zaman bir bahane buluyordu. Onu asistanı olarak elinde tutarken, beş sene önceki kaçamağın hesabını da sormak istiyordu.
Rachel şantajın kokusunu alıyordu ama eski kocası, ondan fazla para koparmanın peşine düşünce Max'i dinlemek zorunda kalıyordu. Çok yakında tutkuları onları saracaktı. Peki ya bu kez sırlar ortadan kalkabilecek miydi?


ZITLARIN ÇEKİMİ  - CAITLIN CREWS
 Ivan Korovin, son derece fakir bir çocukluktan bugünkü milyarder ve hayırsever hâline güçlü iradesiyle gelmişti. Şimdi ciddi bir sorunu vardı: "Mağara Adamı" adlı kitabıyla onun ününe gölge düşüren ve sözünü sakınmayan Profesör Miranda Sweet. Çözüm neydi? Meraklı halka istediğini vermek mi, düşmanlarına aslında sevgili olduklarını göstermek mi?

AŞK KIVILCIMI - AMY ANDREWS
 Ünlü yazar Stella Mills, ilham perisini kaybetmişti. Oysa okuyanları baştan çıkaran ilk romanıyla en çok satanlar listesinde ilk sıraya yerleşmişti. Şimdi herkes ikinci bir sürprizi sabırsızlıkla bekliyordu. Yeni kitabının kahramanı, o tehlikeli bakışların sahibi, çocukluk arkadaşı Rick Granville'ydi. Onun teknesinde macera dolu birkaç hafta geçirmek ilham perisini tekrar harekete geçirebilecek tek şey gibi görünüyordu.



 CENNETİ BULMAK  - LYNNE GRAHAM
 Milyarder iş adamı Alex, ofisinde çalışan Rosie Gray'i yakından tanıyabilmek için mesaiye kalmıştı. Vaftiz babasına söz vermişti; uzun zamandır kayıp olan torununun, mirasına layık olup olmadığını öğrenecekti. Rosie'nin, bu gizemli ve çekici iş adamının ilgisinden başı dönmüş durumdaydı. Ne yazık ki onu bir sürpriz bekliyordu.
AŞK SARHOŞU  - MICHELLE REID
 Cennetle cehennem arasında bir yer...
Dört yıl önce, Guy Frabosa, Marnie'yi öylesine incitmişti ki genç kadın, duyduğu acı ve öfkeyle Guy'dan boşanmış ve onu bir daha görmeyeceğine yemin etmişti. Şimdi ise şartlar değişmişti. Marnie'nin, eski kocasının yardımına ihtiyacı vardı ve onun kurallarına uymaktan başka çaresi kalmamıştı. Guy, onun hem ruhunu hem de bedenini istiyordu.


 SANDRA MARTON - SENİNLE BİR ÖMÜR
 Aman tanrım, diye düşünüyordu Jennie. A-man-tan-rım!
Travis bir kolunu beline dolamıştı. Yüzleri aynı hizada birbirlerine bakıyorlardı.  Travis önce onu yavaşça öptü. Sonra dudaklarını boynuna kaydırdı. Jennie'nin gözleri kapandı, dünya ayaklarının altından çekildi. Travis ondan evine gelmesini istediğinde verebileceği tek cevabı verdi Jennie. Elinde değildi. Sadece "Evet." diyebildi.
 MIRANDA LEE - KORKUSUZCA SEV
 Ryan Armstrong birçok kadın için karşı konulmaz biçimde yakışıklı ve zengin bir erkekti. Öte yandan, özgürlüğüne de sıkı sıkıya bağlıydı! Laura'nın ise kendini beğenmiş erkeklere, özellikle de giydiği elbiselerinin altındaki dişiyi gören adamlara tahammülü yoktu. Ne var ki Ryan'ın yardımına ihtiyaç duymaktaydı! Ryan vakit kaybetmeden harekete geçecek, Laura ise ona karşı koymak istediğinden bile emin olamayacaktı...



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan güzel ellerinize sağlık (:
ve Lütfen! Küfür içeren veyahut içeriğinde reklam olan yorumları yazmaktan sakınalım. Sormak istediğiniz sorular için bloğun sağ üst köşesinde bulunan İletişim kısmından her zaman mail atabilirsiniz. (:

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML