27 Ağustos 2013

Kitap Tanıtım: ARADIĞIM SENSİN | Stephanie Laurens

Ve ağıma yeni bir kitap takıldı :)

Eğer önümüzde bu kadar imkansızlık olmasa evlenmeyi planladığım Stephanie Laurens'in yeni kitabı geldi :) Hatta elimde şuan :) Hatta okuyorum :) Kitap tanıtımı, bitincede yorumu ile sizlerleyim :)
Read More




Harlequin Eylül Ayı Kitapları

Merhabalar!

Eyüll Ayı Harlequin'leri piste çıktı ve derhal alınacak listesi hazırlandı :) Merak sırama göre bu ayın kitaplarını sizlerle paylaşıyorum :)

Sevgilerle,


HARLEQUİN EYLÜL AYI KİTAPLARI

Read More




26 Ağustos 2013

Super Six Sunday – 2013′ün 6 Süper Kitabı

 

Herkese Merhaba!
Haftasonumu fotosentez yaparak geçirdiğimden ve bu haftamıda kemosenteze bağlayarak geçireceğim belli olduğundan bu keyifli çalışmayı yapayımda ortalardan öyle kaybolayım dedim. (Sadece 1 hafta)
Pek sevgili arkadaşım, kitap kardeşim, blog ikizim Tuğçe'nin Kitaplığı etkinliğe doymuyor malum. Ama bu seferkini ben bile tuttum dedim hemen yapayım :)
Read More




24 Ağustos 2013

Kitap Çekilişi: ZAMAN TEMSİLCİSİ || Konuşan Kitaplar ile Blog Turları 1. GÜN

Merhabalar!

Konuşan Kitaplar ile Blog Turu'nun yeni misafi bir "Zaman Temsilcisi" (: Oldukçe keyifli aktivitelerin olduğu bir Blog Tur sizleri bekliyor. Benim bile merak edip beklediğim 2-3 çalışma var (:


Küçük Kız Kitap Çekilişi ve Kitap Yorum'u çalışmalarının ev sahibi efendim detaylı takvimimiz yanda efendim (: 

Bu arada en çok beğendiğim tur afişi oldu bu Tuğçe'cim kuzum ellerine sağlık tekrardan.
[Time Travel olunca konu yerimde durmam yazarım]
 
Şimdi Kitap Çekilişi ile ilgili detaylarımıza gelelim. Rafflecopter aşağıda zaten oradan direk katılabilirsiniz. 
Read More




Kitap Yorumu: ZAMAN TEMSİLCİSİ - Peter Ward || Konuşan Kitaplar ile Blog Turu 4. Gün

ZAMAN TEMSİLCİSİ || PETER WARD

Konuşan Kitaplar ile Blog Turu'nun son gününe hepiniz Hoşgeldiniz! (:

Bu tur konuğumuz Peter Ward'ın yazmış oluduğu "Altın Bilek Yayınları"ndan çıkan "ZAMAN TEMSİLCİSİ" kitabı. İsminden de net bir şekilde anlaşılacağı üzere kitabımızın konusu zaman yolculuğu. Kitabın bu konuyu biraz alışılmışın dışında bir işleme şekli var :)



Konusuna gelirsek,

Londra'da yaşayan 27 yaşına yeni girmiş, fiziksel açıdan hiçbir iddiası bulunmayan Geoffrey Stamp 25 yaşına kadar gazete dağıtıcılığı yapmış ve bu iş için yaşlı olduğu gerekçesiyle işinden atılmıştır. Tabi bu olay olalı 2 yıl olmuştur.
Read More




15 Ağustos 2013

Kitap Yorum: SONSUZ DOKUNUŞ || Corrine Jackson


Sonsuz Dokunuş

Remy dokunarak insanları iyileştirebiliyor ama ne yazık ki tedavi ettiği her hastalık artık onun oluyordu. Annesi ile birlikteüvey babasından şiddet gören Remynin herkesten gizlediği korkunç bir hayatı vardı.Ve bir gün Asher ile tanıştı…Yakışıklılığı nefes kesici ama sessizliği ürkütücüydü.Asherın da bir sırrı vardı.Remy, yeteneği ile ilgili şifreleri çözecek ve bunun bir mucize mi yoksa bir lanet mi olduğunu öğrenecek.Geçmisten gelen sese kulak ver.



Herkese Merhaba!

Bugün ki yorum konuğumuz Dex Yayınlarından yeni çıkmış olan “Sonsuz Dokunuş” kitabı. Açıkcası bu kitabı ne bu kadar çabuk okuma planım vardı ne de yoruma geçme :) Dün gece kitabı elime alıp kurcalamak istememle başlayan serüvenin kitabın bitmesi ile sonuçlanacağından emin olun bende bi haberdim :) Pişman mıyım, tabi ki hayır :)


Read More




Kapak Tanıtım: AYAKLI BELA || Jamie McGuire ( Walking Disaster)

Ve ve ve ve! Aşkım, bebeğim biricik Travis'im ge-li-yor!!!

Aslında neden bu kadar heyecanlıyım bende çok anlamadım, Walking Disaster'ı sürünen (:p) ingilizcem ile okumuştum. Ve ona rağmen dibim düşmüştü. 
(Ağlamalık birkaç kısım var ki eyvah eyvah diyorum)
Genellikle duyduğum şey, okuduğum bir hikayeyi başka karakterin ağızından okumanın ne kadar saçma olacağı ile ilgili, açıkcası buna bende katılabilirdim :) 
Konu tabi ki Travis Maddox ve Tatlı Bela olmasaydı.

Read More




12 Ağustos 2013

Kitap Yorum: KENDİNE YALAN SÖYLEME || WARNİNG! Parçalama Postudur!

 Merhabalar!,
Bu sefer mutlu içerisinden kalpler çıkan bir post yazamayacağım... ve bu durumdan cidden nefret ediyorum ama hayatımda, bir yazara bu kadar kıl olduğumu hatırlamıyorum. Gerçekten!

"Bir yazarın, okuyucuyu aptal yerine koymadaki max. limiti nedir?" sorusuna karşılık kolları sıvayıp, dünya rekoru kırmaya karar veren yazarımız bunu bir de historical romance adı altında yapınca ne olur?, Küçük Kızın yine sinirleri zıplar! ve bir paçalama yazar.

Read More




11 Ağustos 2013

Kitap Tanıtım: MELEKLER ZAMANI || Fatma Erdek

Merhabalar!
Bu sefer ki kitap beni cidden tedirgin ediyor. Öncelikle ismini oldukça duyduğum bir bayan Türk yazar. İkinci olarak kitabın saha arka kapak yazısı insanın rüyalarına giriyorsa içeriği nasıldır sizce..

Yerli yazar okumayalı oldukça uzun zaman oldu, en azından bu türde. Fatma Erdek ezber bozduracağa benziyor. Yeni kapağı ile Ephesus Yayınlarından çıkacak olan "Melekler Zamanı" kitabı içeriği ve yazarın betimleme kabiliyeti (çok duydum methini) ile zannediyorum hepimizi uzun bir süre etkisi altına alacak. :)



Read More




6 Ağustos 2013

Kitap İnceleme: KARA GÖNÜLÇELEN || Royal House of Shadows Serisi #1 - Gena Showalter


Merhabalar!

Yine bir yorum öncesi incelemesi ile yine karşınızdayım :) Gena Showalter'ın "Royal House of Shadows" serini çıkarmaya başlayan Harlequin Türkiye ile evlenebilirim! (:  Karanlığın Efendileri Serisi (Pegasus Yayınları) ile beni benden alan yazarın sanırım peteçe karalamalarıda dahil herşeyini salya akıtarak okuyabilirim!

Mystry Serisine hangi seri veya kitap ile devam edeceğini cidden merak ediyordum ama Gena’nın ismini görünce suratımda oluşan ifade görülmeye değerdi. (: Bu kadın nasıl kurgu yapılacağını, paranormal karakter yaratmayı biliyor!

Read More




Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML