31 Ekim 2013

Kitap Yorum: NEVER TOO FAR || Abbi Glanes - Rosemary Beach Serisi 2. Kitap


Herkese Merhaba!
Uzun bir aradan sonra yorumlar ile tekrar sizlerle buluşmaya başlıyorum :) Söz verdiğim üzere Too Far Serisinin ikincisi olan "Never Too Far" ile karşınızdayım.

İlk kitabı okumayan ve okumayı planlayan sevgili kardeşlerime bu kitabın yorumu baştan aşağıya SPOİLER olur şimdiden uyarıyorum sonra bana neden demedin demeyin (:

Kitabın telifi alındı diye duydum :) Bu canım kitabı Türkçe okuyacağız inşallah :)

Travis Maddox ile ortalık bu denli sallanmış iken, Rush Finley ile tanışan kızların çığlıkları şimdikden kulaklarımda (:

Kitabın yorumuna geçeyim sizleri daha fazla bekletmeyeyim :)

Read More




30 Ekim 2013

Kitap Yorum: BRONZ ATLI || Paullina Simons (Yorumlayan: Rüya Kız )



The Bronze Horseman
Bronz Atlı__Paullına Simons....

Hala inanamayarak okudum ve Bitirdim...
Abartmıyorum yaklaşık iki yıldır aradığım ama bulamadığım,yapılan alıntılarla,heyecanımın,merakımın ve sabrımın dayanamayacağı noktaya gelene kadar bekledim ve sonunda muradıma erdim....
Sonuç olarak okuyanların arasında olmaktan büyük keyif ve gurur duyuyorum...

Herşeyi yaşadım kitapta,
Aşkı, Nefreti, Savaşı, Açlığı ve daha bir sürü duyguyu.... O kadar derinden hissettiriyor ki kitap,yer yer gülüyor ve yer yer kadere ağlıyorsunuz ve ben bir çok yerinde bütün duygu karmaşasını yaşadım...
Read More




24 Ekim 2013

Kitap Yorum: YARIN VE DAİMA || Nora Roberts (Yorumlayan: Rüya Kız)

Nora Roberts / Yarın ve Daima

Yemek yemeyip sadece kitap yazdığını düşündüğüm ve her yazdığını okumayı planladığım bir yazar olur kendisi. Ülkemizde çıkan kitaplarını okumak istesem bile ömrüm vefa etmez biliyorum ama yanıma ne alırsam kardır diyorum….

Tek kitaplarından çok sadistçe serilerini seviyorum bu yazarın. Şuana kadar üç serisine başlamış ve ikisinin sonunu getirmiş bulunmaktayım.
Inn Bonsboro üçlemesinin ilk kitabını da rafa kaldırdım vatana millete hayırlı uğurlu olsun...

Read More




23 Ekim 2013

My Dream Cast || UMUTSUZ by Colleen Hoover - 18. Konuşan Kitaplar ile Blog Tur 6. Gün

Herkese Merhaba :)

Turumuzun son gününde yine "My Dream Cast" çalışması ile sizlerleyim :)

Umutsuz kitabını incik cincik etmeyi bıraktık:) Çekiliş ise hala devam etmekte henüz katılmayan arkadaşları Buraya alalım :)

Kitap Yorumunu okumak için Tıklayınız :)

Şimdi castımıza geçelim :)

Sevgilerle;
 
Read More




21 Ekim 2013

Kitap Yorum: UMUTSUZ || Colleen Hoover - 18. Konuşan Kitaplar ile Blog Tur 4.Gün

Herkese Merhaba!

Nice zamandır beklediğim okuduğuma sevineyim mi üzüleyim mi karar veremediğim UMUTSUZ kitabının yorumu ile karşınızdayım. Bu kitapla beraberde anlamış bulunuyorum ki beni çok çok derinden sarsan ve etkileyen kitaplara çok beğensem de adam gibi (alıştığınız gibi) bir yorum yazamıyorum.

Coleen Hoover kitaplarını okumaya devam mı etsem etmesem mi inanın kararsız kaldım. Kitap kusursuz sorun yok ama ben okuduktan sonra iki gün kendime gelemedim. Ne kafamı toplayabildim ne birşey... Eğer her kitabı böyleyse gel de okuma, gel de dağılma :)

Read More




19 Ekim 2013

Kitap Yorum: VEDA'YA ZAMAN YOK / Lınwood Barclay ( Rüya Kız)

Veda’ ya Zaman Yok // Lınwood Barclay

Ben polisiye insanı değildim aslında,ama karşıma öyle kitaplar çıktı ki elimde değil sürüleni veriyorum ister istemez. Ah birde içerisinde dramda saklı kalmışsa keyifli anlar yaşatıyor bana…

__ Sonra gel de okuma Rüya Kız <3

Üzülerek söylemeliyim ki yazarın kalemini, olayları bağlayışını ve sürpriz sonuçlarını çok sevdim..
Üzülerek söylüyorum çünkü yazarın yayın hakları Artemis yayınlarına ait. Artık başka kitaplarını okumak hangi bahara nasip olur bilinmez.
Kitabı en ilginç yapan kısım da hikayeyi Cynthia’nın kocasının iç sesinden okumak. Sanki onunla tanışmış ve bize Cynthia’nın başından geçen olayları tarafsız anlatımı ile objektif olmaya çalışmış :P arada isyan bayrağını da çekmedi değil….

__ Ben ömrümde bu kadar ağlak bir karakter daha okumadım desem yeridir. Alışkın değilim ondan garipsedim :D

Read More




18 Ekim 2013

Kitap ve Tur Tanıtım || UMUTSUZ - Colleen Hoover || 18. KonuşanKitaplarİle Blog Tur



Herkese Merhaba!

Uzun zamandır takibinde olduğumuz ve Türkçe edisyonun çıkacağını duyduğumuzda grup olarak çığlıklar attığımız kitap Epsilon Yayınlarından "Umutsuz" adıyla çıktı (: Turunu yapma onuru ise Konuşan Kitaplar ile Blog Turunda (:

En kalabalık turumuz olacak bu :) Kitap her sayfasında içimizi titretti.. Umarız sizlerinde hoşuna gider (:


TUR KAPSAMINDA TAM 3 KİŞİYE "UMUTSUZ" KİTABINI HEDİYE 

Tur Takvimimizi sizlerle paylaşıyor :) Dream Cast çalışmama geri dönüyorum :)



Desteklerinden ötürü Epsilon Yayınları'na teşekkür ederiz.

Sizi hep seven ;)




Read More




15 Ekim 2013

Kitap Yorum: EN KARANLIK GECE || Gena showalter (Yorumlayan: Küçük Kız)


Herkese Merhaba;


Tanrım Bu kadın ne yapmış..!


Hakikaten gerçek bir merak ile aldım kitabı ama bu kadarını beklemiyordum, hakikaten beklemiyordum. Olaylar, kurgu, karakterler kısaca kitabın içerisindeki herşey muhteşemdi.

Yetişkinlere yönelik, içerisinde Yunan Mitolojisi fantastik bir roman serisi... Ülkemizde bu serinin 4 kitabı çevrilmiştir. Bu paranormal bir serinin ilk kitabı ile karşınızdayım :)

Read More




13 Ekim 2013

My Dream Cast || KIR ÇİÇEĞİ TEPESİ || 17. Konuşan Kitaplar İle Blog Turu


KIR ÇİÇEĞİ TEPESİ || My Dream Cast

Herkese Merhabalar! Konuşan Kitaplar ile bilmem kaçıncı blog tur konuğumuz Arkadya Yayınlarından çıkan "Kır Çiçeği Tepesi" kitabı (: Kitabın yorumundan önce sizlerle Cast'ını paylaşıyorum canlarım :) Kitapta maaile bulundukları için kalabalık bir cast kadrosu olacak :) Şimdiden söyleyeyim :)


Başlayalım o zaman :)



Read More




Yorum: SENDEN ÖNCE BEN || Jojo Moyes (Yorumlayan: Rüya Kız)

Senden Önce Ben // Jojo Moyes
Kitabın ilk kapağını açtığınızda ve okumaya başladığınızda Will ile tanışıp heyecenlanmaya ve türlü türlü duyguları yaşamaya hazır olun. 
Henüz okuduğunuz üç beş sayfada Will'in yaşam tarzı,cesareti ve özgürlüğü sizi kendine hayran bırakıyor. En azından beni bıraktığı kesin :))
Çok değil bir kaç sayfa sonra, on saniyede değişen bir hayata tanıklık edeceksiniz. O satırı okumaya başladığımda inanamadım. Dilimde devamlı " sadece bir kaza,birşeyi olmayacak,hayatı değişmeyecek" diye telkin etsemde Will ile birlikte acılı bir yolculuğa çıkmaya başlıyorsunuz...
Read More




10 Ekim 2013

Kitap Yorum: GERÇEK RENKLER || Kristin Hannah (Yorumlayan: Rüya Kız)

Kristin Hannah / Gerçek Renkler
Herkesin kitaplığında, duygularınıza dokunacak, her türlü karmaşayı yaşayacak, birilerine kızıp birilerini sevecek ve hepsinden harmanlanmış duyguları tek bir kitapta toplayacak bir yazarı bulundurmanız gerekmektedir…. 
Ve bu yazar KRİSTİN HANNAH ‘dan başkası olmamalıdır… Kimilerine göre çok drama bağlayan bir yazar olarak görülse de gerçek hayatın kalbine dokunan tek yazar olmayı başarmıştır.

Read More




Küçük Kızın Büyük Kütüphanesi' nin Yeni Yazarı !!! Artık iki kişiyiz !!!

Ve sonunda sonunda sonunda!

Küçük Kız nice zamandır kendine bir yazar aramaktaydı. Her türlü kitabı okuyup yorumları ile sizlere keyifli zamanlar yaşatmaya çalışan ben İstanbul iş hayatının boğucu koşuşturmasında bir de baktım ki eskisi gibi vakit ayıramıyorum yetişemiyorum.


Bu camiaya ilk girdiğim günlerde çalıştığım ve öncelikle arkadaş olarak kıymet verdiğim, sonrasında kitaplarına yorumlarına güvendiğim ve kitap kalitesi konusunda benle aynı fikirlere sahip aslında çok büyük bir Facebook kitap sayfasının admini olmasına rağmen bu fikre sıcak bakması beni ayrı şoke etti o ayrı :)

Read More




4 Ekim 2013

Kitap Yorum: FOSFORLU CEVRİYE || Suat Derviş - Konuşan Kitaplar ile Blog Turları

Herkese sonbaharı yaşayamadan kışa geçen Küçük Kız'dan sıcacık bir merhaba!

Türk edebiyatının klasiklerinden olan Suat Derviş'in "Fosforlu Cevriye"si, hiç kuşkusuz ki benim yorumlama veyahut kritik yapma yeteneklerimin çok daha üzerinde bir yetenek gerektiriyor. Ama "Konuşan Kitaplar ile Blog Tur"ları kapsamında benim payıma düşen bu naçizane eseri sizlere yorumlamak. 


Yorumlamak haddim değil diyerek sizlere, kitap yorumundan ziyade kitabın hem edebiyatımıza hem de sinema tarihime nasıl etkilerde bulunduğunu anlatmak istiyorum. Hatta bunu yaparken kitabın konusu hakkında sizleri biraz daha bilgilendirebilmeyi umuyorum.


Read More




3 Ekim 2013

Konuşan Kitaplar ile Blog Turları Büyüyor! Değişiyor!


 Herkese Merhabalar!


Sonunda bloğunun yolunu buldun seslerini duyar gibiyim :) Biraz uzun bir ara oldu ama emin olun hepimiz için daha iyi oldu :) çünkü mikemmel bir sürü kitabı okumuş ve türlü türlü çalışmalar ile dönmüş bulunuyorum :)


Ama şimdiki konumuz bu değil :) Bu yayındaki resimlerden de anlayacağınız üzere üyesi olmaktan gurur duyduğum birbirinden güzel ve mükemmel bir sürü insanın toplandığı "Konuşan Kitaplar ile Blog Turu" yeni bir logo ile karşınızda..


Read More




Konuşan Kitaplar ile Suat Derviş’in Fosforlu Cevriyesi’ni Ağırlıyoruz | Konuşan Kitaplar #16


Bu ya çok yoğun bir ay olacak orası kesin :) Biri bitmeden diğerinin başladığı turlarımızdan ikinci durak yıllara meydan okuyan bir eser..
Türk Edebiyatı’ nın en önemli kadın yazarlarından birisine ait; Suat Derviş’in Fosforlu Cevriyesi… Duymayan yoktur zannediyorum.
Bakalım Cevriye ile ilgili neler yapacağız, yaşayacağız ;)

Bu arada en aşağıda İthaki Yayınlarından çıkan Fosforlu Cevriye kitabını hediye edeceğimiz çekiliş Rafflecopter'ını bulabilirsiniz. Şansınızı denemeyi unutmayın.

02.10.2013 – Kitap Tanıtım – Maria Puder Ölmedi
Yazar Tanıtım –  Yorum Cadısı
Atilla Dorsay’dan Suat Derviş – Kitap Telvesi
Çekiliş – Sihirbazın Güncesi
03.10.2013 – Suat Derviş Kitapları - Kitaplarım ve Ben
Ön Okuma – Saklama Kabı 
Alıntı – Kitap Aşığı

04.10.2013 – Kadim Büyülerde Fosforlu Cevriye - Kitapların Tatlı Cadısı

05.10.2013 – Selim ileri ile Suat Derviş söyleşisi  
Yorum –  Yorum Durağım
Yorum – Küçük Kız
Alıntı – Kördüğüm Hayaller


Sizi hep seven, 






ÇEKİLİŞ İÇİN HERKESİ BURAYA ALALIM...

a Rafflecopter giveaway
Read More




Kapak Tanıtımı: YIKILAN KRALLIKLAR || Morgan Rhodes // Konuşan Kitaplar ile Blog Turu


Herkese Selamlar!

Ve ne zamandır istediğimiz, beklediğimiz kitap çıkıyor! Tabiki DEX Yayınlarından ;) Bugün  

kitabın ilk kapak görseli ile sizlerleyiz sevgili kitap kurtları :) Blog Tur çalışması Konuşan 

Kitaplar ile Blog Turları ekibi tarafından yapılacak olan "YIKILAN KRALLIKLAR" 

çalışmasından evvel, kitabın konusu ve Yazarımız hakkında kısa bir bilgi ile sizleri başbaşa 

bırakıyorum :)
Read More




Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML