28 Şubat 2014

Kitap Yorum: SINIRLARI ZORLAMAK || Çevirmen: Tuğçe Nida Sevin (Konuşan Kitaplar ile Blog Tur)




Herkese Merhaba!!!


Ben 2 küsür senedir yorum yazıyorum ama ilk defa bir kitabın yorumunu yazarken bu denli zorlandım. Blog Tur yayını kaçta başladı ve bu yoruma kaçta geçiyorum. Defalarca sildim tekrar yazdım bu yorumu umarım bir şeyler anlayabilecek bu yorumu okuyanlar...

Öncelikle bu kitabın benim için neden bu kadar zorlayıcı olduğuna, neden bu kadar kıymetli ve duygusal anlarla dolu olduğunu anlatmak istiyorum çok kısaca.

Kesin tarihinden emin olmamak ile birlikte 2 seneye yakın bir süre önce tanıştığım ve bu dünyadaki tam zıttım olduğuna kesin kanaat getirdiğim (getirdiğiniz) Blog-Twins çalışmasından iyi tanıdığınız, Küçük Kız'ın başının belası (artık bu söz çok yerlere düştüğünden kullanmak istemesemde) biricik blog ikizim, Tuğçe'nin Kitaplığı'nın çevirisini okudum. Tam 2 seneye yakın süre evvel Kadiköy'de oturup konuştuğum ve bir raslantı üzerine tanıştığım, defalarca çevirmenlik ile konuştuğum olması başlaması o cesaretin gelmesi için konuştuğum arkadaşım sonunda ilk çevirisi ile geldi.
Read More




25 Şubat 2014

Kitap Yorum: KAĞIT KIZ ||Guıllaume MUSSO (Yorumlayan:Rüya Kız )

Kayıp Rüya Kız geri Döndü !!!!! 

Yorum yazılmayı bekleyen 11 kitabın arasında neden mi bu kitapla geri döndüm ? 

Kitaplığımda karşımda durunca Kağıt Kız'ı özlediğimi farketmiş olmam en büyük etken sanırım <3 

Şimdi diğer yorumlara geçmeden sizleri KAĞIT KIZ yorumumla baş başa bırakıyor ve keyifli okumalar diliyorum...

Sevgiler Rüya Kız :)




Read More




23 Şubat 2014

ÖN OKUMA PARTİSİ || CEHENNEM by JAMIE McGUIRE (3. GÜN)

HERKESE MERHABA!!!

Bu yoğunlukta etkinliklere doymayan Küçük Kız'ınız 2. Ön Okuma partisi ile karşınızda !!! Bu seferki konuğumuz biricik aşkımız Jared ^^ 

Geçtiğimiz günlerde serinin ikinci kitabını hasta olduğum bir kapak ile çıkaran Yabancı Yayınları, Jared aşıklarını üzmüyor ve serinin devamını hızlı hızlı çıkarıyor (: Buradan kocaman bir teşekkür ediyor ve parti takvimimizi sizinle paylaşıyorum :)

Yahu bu Jared kim? Serinin İlk kitabı nedir? İkinci kitabı nasıldır diyenlere, hazırladığım yayınların linklerini paylaşıyorum (:






Read More




19 Şubat 2014

Kitap Yorumu: CEHENNEM || Jamie McGuire (Providence Serisi #2 ) (Yorumlayan: Küçük Kız)

Ve ve ve Sevgili Jared’ımız ile sonunda kavuşmuş bulunuyoruz sevgili kitap sever arkadaşlarım!!

Yabancı Yayınları serinin il kitabı “ARAF” ın ardından  çok geçmeden “CEHENNEM” adıyla ikinci kitabı geçtiğimiz günlerde hemen okurları  (ve sevenleriyle) buluşturdu.

Hiç kuşkusuz Jamie McGuire Türkiye çok sevinlen ve takip edilen bir yazar oldu ve ilerleyen zamanlarda Maddox Kardeşlerin çıkması ile şöhretine şöhret katacağından hiç kuşkum yok. (:

Tatlı Bela kitabı ile Travis Maddox’ a bizi aşık eden, adını sayıklayarak ortalıklarda dolaşmamıza sebep olan yazar  bad boy bir karakterin ardından ARAF ile karşımıza Jared’ı çıkardığında kuşkusuz çoğumuz şapşalladık. Kötü çocuk yaratmadaki kabiliyetini bildiğimiz, tecrübe ettiğimiz Jamie McGuire, Providence Serisinde öyle bir Jared yaratmış ki.. Tanrım... Kötü çocuk mu? Ya onun neresi kötü çocuk tam bir centilmen, melek! (koruyucu melek üzerine) ince, nazik ve hassas, inanılmaz düşünceli ve duygusal... (fiziksel özelliklerini belirtmeyeceğim bile...)
Read More




17 Şubat 2014

Kitap Yorum: GECEMİ AYDINLAT || Lisa Kleypas (Yorumlayan: Küçük Kız)

Bir tarihi aşk romanı incelemesinden herkese merhaba!

Lisa Kleypas’ın Hathaways Serisinin 3. Kitabı bence oldukça güzel bir kapakla Epsilon Yayınlarından geçtiğimiz haftalarda çıktı. Millet delirdi, delirdi tabi (:
Lisa Kleypas ile ve Hathaway Kardeşlerle henüz tanışmamış arkadaşlar için kısaca bir bilgilendirme yapayım. Ülkemizde yazarın bütün kitapları Epsilon Yayınlarından çıkıyor. Yazarın iki serisi şimdiye kadar çıktı.


**Wallflower Serisi;
1.Kitap: O YAZ
2. Kitap: BEN BÖYLEYİM
3. Kitap: SEVGİM SANA AİT ** Favorimdir. <3 Sebastian
4. Kitap: NİSAN YAĞMURLARI
5. Kitap: A WALLFLOWER CHRİSTMAS * Çevrilmedi.


Ve bugün yorumunu sizlerle paylaşacağım Hathaways Serisini incelersek;

**Hathaways Serisi;
1.Kitap: BENİMLE KAL <3Cam Rohan
2.Kitap: VAZGEÇEMEM SENDEN ** Favorimdir  <3 Kev -Merripen
3.Kitap: GECEMİ AYDINLAT **Yeni Favorim  <3 Harry
4.Kitap: MARRİED BY MORNİNG *Çevrilmedi.
5.Kitap: LOVE İN AFTERNOON *Çevrilmedi.

YORUM:

(Hathaway Kardeşlerden) Amelia Hathaway ile Cam Rohan’ın hikayesi ile ailenin içerisine bütün olarak girmiştik. Ablamızın hikayesinden sonra (benim ölümüne beklediğim ve kesinlikle hayal kırıklığına uğramadığım) Win Hathaway ile Kev Merripen’i de binbir güçlük ile birbirine yakıştırdıktan ve baş göz ettikten sonra küçük kız kardeşlerden ismi bende sürekli pamuk şeker hissi uyandıran Poppy Hathaway ile serimizin 3. Kitabına başlamış bulundum.
Read More




8 Şubat 2014

I Love Bad BoyS - My Book Boyfriends || Part 5 - Lachlain MacRieve - ARZULARIN ESİRİ | Kresley Cole

Herkese Merhaba!

Yeni bir "I love Bad Boys" çalışması ile karşınızdayım (:

 Bu etap konuğumuz bir "Kurtadam" hemde en Alfa'sından :) 


Benim gibi kurtadam hikayelerinden haz etmeyen bir Küçük Kızı bile yoldan çıkarmış bir adam, mükemmel bir seri var karşınızda sevgili takipciklerim (: Önce kitap tanıtımı sonra alıntılar ve en sonda yeni yakışıklımızın bol bol resmi ile sizileri uğurlayacağım..


UYARI!
Ben bu uyarıyı her yayına hazırlamaktan yorulmadım, ciddiye almamaktan siz yorulmadınız (: 
Sonra yazıyorsunuz bana eşim gördü kızdı, yok erkek arkadaşım ile 3 gündür küsüz :) 
Yapmayın yazıktır dikkat edin canım biraz :) ve sizinde artık çok iyi bildiğiniz üzere;
Kalp rahatsızları olanlar, sevgili ile arası limoni olup ayrılık sebep arayan hemcinslerim, uzun zamandır bir ilişkisi olmayan ve bir aşk özlemi çeken kardeşlerim ve ve ve çok ço...k kıskanç erkek arkadaşlara,eşlere,nişanlılara ve en yakın arkadaş ayağı altında manita adayı gözleyen sahip canlar! 
BU POSTDAN UZAK DURUN ;) 
Ortalık yerlerde okuyup, halka açık yerlerde yüksek sesle bahsetmeyin zira Küçük Kız (yine) biraz cesur bir post hazırlamış olabilir. (:

Sevgilerle,
Size her daim hayran, cüretkar ;)


 





Read More




Ön Okuma: MABET || Sarah Fine || Çekiliş & Kitap Tanıtımı & Ön Okuma || ÖN OKUMA PARTİSİ

Herkese Merhaba!
Ve ve ve Ön Okuma Partisinin son durağındayım sayın takipçilerim :)
Üçüncü ve son kitabımız olan MABET'in ön okuması ile karşınızdayım :)Kitap tanıtımı ile Ön okumayı aşağıda bulabilirsiniz :) Çekiliş ise sayfanın sonunda bulunmakta :)
Herkese bol şans!!!

Read More




Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML