21 Şubat 2015

Historical Hunters Blog Turu / Jennifer Royce - Gözlerinin Esareti Yorumu (As! Kız)



Kaderde uzun zamandır ama cidden çok uzun zamandır çıkmasını beklediğim kitabı okuyup - sonrasında Historical Hunters Blog Tur ekibine katılıp o şapşahene kitabı yorumlamakta varmış..

Historical Hunters 'ı yoksa hala keşfetmedik mi? Çok uzaklara gitmeyin buyrunuz tıklayınız

Yorumuma geçmeden önce ..
Kitap + Yazar Tanıtım ve Ön Okuma - 1: Kördüğüm Hayaller

Tanıtım ve Alıntılar + Çekiliş: Kitaplarım ve Ben 

blog sayfalarına göz atabilirsiniz.. 


Keyifle okuduğum, her satırında onu alma beni al dediğim, çevirdiğim her sayfada beni derin sularda boğulma hissiyatını dibine kadar yaşatan GÖZLERİNİN ESARETİ yorumum sizlerle.. 



Kahramanımız; El Faris Karyan Jamir - yani Rafael aslında biz ona kısaca nam-ı diğer Karanlıklar lordu diyoruz. Adam, Acımasız ! Adam, Yenilmez ! Adam, Korkusuz ! Adam, Kıskanç..Bunu üzülerek belirtiyorum) siz düşünün karanlık bir Lordun KISKANÇLIĞI ne derece tehlikeli kışkırtıcı ama bir o kadarda AŞIK olası olur :( 



Karyan kendisini "Kralına" adayan bir komutandır (Kral içinde içimde kalmasını istemediğim bir kaç kelimem olacak biraz daha sabır) . 

Ailesini katleden kötü kalpli adamlardan intikam almaya ant içer ve yıllar içinde dört kola tüm krallığa acımsızlığıyla nam salar. 

O artık herkesin korkulu rüyasıdır.. - Ta ki ! Karşısına düşman baronun kızı Keira Destina çıkana kadar. 

Kızımız yaşına, başına, cüssesine bakmadan bir gece yarısı suikast için adamımızın çadırına girer ama haliyle ava giden avlanır misali şak diye Kayran'nın avucuna düşer :P (hain bizde nerde öyle düşmeler) 
O artık Kayran'nın küçük  esiridir (ufalsın da cebime girsin) .




Aralarında başlayan küçük esir/sahip halleri okurken inanılmaz keyif veriyor. Yani en azından sinirden kızın kulaklarından dumanlar çıktığı kısımlar bana ziyadesiyle keyif verdi. 

Ne yani koskoca Kayran himayesine almış seni daha ne istersin. Kır dizini otur oturduğun yerde ama yooooooook ila bi şey yapacak. Yaptıklarının cezasını (tam burada spoilerin dibini vermeyi çok isterdim ama bi tık alta ki alıntıyla iadere edi verin, az çok anlarsınız beni) çok feci bir şekilde çekse de ne bileyim Kayran'a kızamıyorum böyle anlık bir kıvılcım ateşiyle hödük diyorsun ama anlık sürüyor o kadarcık :))) 


Ve kız pişman olur :)))))  görsel için Anime ve Kitap Sever 'ime çok teşekkürler


"Hırçın Kızılım, yine elinde bir kılıç var ve yine öldürmeye niyetlendiğin kişi benin." 
Keira, gözlerinde Çakan şimşeklerle ve hırçın bir şekilde çıkan sesiyle cevap verdi. 
"Sen ölünceye kadar durmayacağım!" Kayran kollarını yana açarak ve gülümseyerek onu kışkırttı. "O halde durma. Karşındayım ve silahsızım."




İşte ne bileyim kırbaçlar , kılıçlar, bıcaklar :) İnsan bunları görünce direk şiddete hayır temalı çalışma yapası geliyor ama cıks o da tamamen anlık bir düşünce sonra poff uçup gidiyor :p 

Gel gelelim Kralımıza yanı biricik kendisini pek beğenmiş olan ama iş kız tavlama konusunda sıfır yeteneğe sahip Rodolfo'muza.. <3 (kalpkalpkalp)

Kitabın başlarında kendisini savaşçı prens haliyle okuyoruz. Kayran ile aynı saflarda savaşmış olan prensimiz babasının talebiyle istemeyerekte olsa Krallığın başına geçiyor. 
Kayran bu dönemde de hep onunla tam destek hep destek modunda kralına ve aslında biricik dostuna sadık bir şekilde savaşmaya devam ediyor :) 
He arada kralına asiliği ve itaatkarsızlığı başına dert açsa da onların dostluğu demir/çelik gibi epeyce sağlam kırılmaz/kırılamaz/kırmayabilecersaretedemez der olayı süsleyerek abartırım :D

Ayyy hele bu iki deli dostumuzun bir Fransa maceraları var akıllara zarar :) Böyle iki normal insan gibi Frans'ya çok gizli bir iş için gitmesi gerekir :) Dikkat çekmemeden işlerini halledip döneceklerdir ama işte yine evdeki hesap çarşıya uymuyor :) 

Küçük esir Keira'nın demesi gibi; 

"Siz ikiniz, orada dikkat çekmeden dolaşabileceğinizi mi sanıyorsunuz? Bu bir tavus kuşunun saklanması kadar zor," diye söylendi.
Kayran zafer dolu bir sesle, hoşuna gittiğini belli ederek "sevgili karımdan yakışıklılığımla ilgili iltifat mı alıyorum? " diye sordu. "Egonu, daha fazla Yüceltmeye niyetim yok. Yeterince baş belası zaten." 

Ahaha yerim ^_^

Kral ve kralın baş belası Almira çiftinin hikayesi okurken bonus gibi çıkıyor karşımıza. Kayran ve Keira çekişmesiyle günümüzü gün ederken üstüne bu iki çift de eklenince ölem ben yaa nidaları attırıyor bana.. Neyse efenim bu kısımla fazlaca detay vermeyeceğim ama en az Kayran ve Keira kadar sevilesi (burada sevilesi olan Kral ve Kayran'nın o şapşik halleri yanlış anlaşılma olmasın plsssss)

Almira ve Kralımız cıks cıks çok ayıp :p Görsel için Anime ve Kitap Sever 'ime bir kez daha teşekkürler

Almira'nın hikayesini  epeyce merak uyandırıcı buldum hatta şöyle belki bir iki sayfa ilerilere göz atmışta olabilirim ama bu aramızda sır olarak kalırsa sevinirm efenim :) 

Ay ama Kralım çok çekti bu kızdan yaaa :( Yazarım resmen Krala, milletinden çekmedin ama bu kızdan çekmek sana müstahak diye habire çektirdi adam :(  Ne kadar çektiğiniz Kralımızın bu serzenişinden anlayabilirsiniz :D

Rodolfo; "Tanrım, nasıl kadınlar yaratıyorsun? Ve neden düşmanıma değilde, bana gönderiyorsun?"

Çok tatlı dimi ^_^ bir kez daha yirim :D 






Harika bir kitabı daha bitirmenin sonsuz mutluluğuyla ne diyelim Allah devamını da getirsin yazarımıza bolbol ilhamlar gelsin çokça yazsın :) 

Historical Romance kitabında yeni bir soluk almak isteyenlere şiddetle tavsiyemdir. 








Kitapsız bir tek günümüzün dahi geçmemesi dileğiyle.. 
Sevgiler As! Kız 









Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

2 yorum:

  1. Güzel yorumun için ne kadar teşekkür etsem az umarım affedilmişimdir :D

    YanıtlaSil
  2. jennifer royce'un kitaplarını ilk watpadde okumaya başladım ve aman allahım muhteşem bir kurgu, dedim. çünkü muhteşem bir kaleme sahipti. harika yazıyor. tarihi kurguda ender bir yeteneğe sahip. herkese kendisinin hitaplarını tavsiye ederim :D

    YanıtlaSil

Yorum yazan güzel ellerinize sağlık (:
ve Lütfen! Küfür içeren veyahut içeriğinde reklam olan yorumları yazmaktan sakınalım. Sormak istediğiniz sorular için bloğun sağ üst köşesinde bulunan İletişim kısmından her zaman mail atabilirsiniz. (:

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML